over ons

Frijns Industrial Group Valkenburg a/d Geul is een allround contractor voor internationaal opererende industriële bedrijven. Onze projectmanagers voeren wereldwijd complete projecten en innovatieve opdrachten uit.

Een Nederlandse groep van bedrijven op twee continenten en meer dan 700 mensen op 3 locaties, gericht op de verschillende behoeften en eisen van haar industriële klanten met een bewezen full services concept en een trackrecord van meer dan 50 jaar in staalconstructies, turnkey projecten, modulaire constructies en piping.

Frijns Steel Construction BV – Valkenburg aan de Geul

Hoofdactiviteiten zijn design, engineering, fabricage, stralen en natlakken hoogwaardige coatingsystemen, montage en onderhoud van zware staalconstructies voor de petrochemische, proces- en energieprojecten. Tevens uitvoering en begeleiding van industriële projecten als totaalaannemer. We zijn ook gespecialiseerd in modulaire constructies. Modulaire constructie is een proces waarbij een gebouw off-site wordt gebouwd, onder gecontroleerde fabrieksomstandigheden, met dezelfde materialen en volgens dezelfde codes en normen als conventioneel gebouwde faciliteiten, maar in ongeveer de helft van de tijd. Gebouwen worden geproduceerd in “modules” die, wanneer ze ter plaatse worden samengesteld, de identieke ontwerpintentie en specificaties weerspiegelen van de meest geavanceerde ter plaatse gebouwde faciliteit – zonder compromissen.

Ook het plaatsen van wand- en dakbekleding zoals trapeziumbekleding en sandwichpanelen kunnen wij voor u verzorgen.

Frijns Steel Construction Middle East – Qatar

Frijns Steel Construction Middle East is onderdeel van de Frijns Industrial Group. De productiefaciliteit in Qatar is in samenwerking met de Al Faisal Group in 2009 gestart. Frijns Steel Construction Middle East heeft een vestiging in Mesaieed Qatar, bestaande uit 30.000 m2 Workshop en 12.000 m2 Paintshop op een totale oppervlakte van 60.000 m2. Frijns Steel Construction Middle East produceert ook staal voor de petrochemische en procesindustrie. Onze expertise omvat alle benodigde engineering, fabricage, conservering en montage. Ook het leveren en monteren van wand- en dakbekleding zoals trapeziumbekleding en sandwichpanelen kunnen wij voor u verzorgen.

Frijns Plaatligger Produkties – Maastricht

Productiefaciliteit voor staalconstructies en geautomatiseerde productie van samengestelde liggers, zoals hoedliggers, THQ- en SFB liggers.