certificering

Frijns Industrial Group heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Door de inzet van gekwalificeerd personeel, ons hoogwaardige machinepark en het hanteren van gecertificeerde managementsystemen, streven wij ernaar om toonaangevend te zijn op dit gebied. Wij hebben de erkende expertise in huis om u tijdens het gehele traject te ontzorgen. In de uitvoering van onze werkzaamheden is veiligheid onze grootste prioriteit.

Een overzicht van onze certificeringen:

ISO 9001

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunt voldoen.

NEN-EN 1090-1

Doordat wij in het bezit zijn van het NEN-EN 1090-1 certificaat t/m Executieklasse 3 zijn wij bevoegd een wettelijk verplichte CE-conformiteitsverklaring af te geven op onze vervaardigde staalconstructies. Het certificaat geeft aan dat de geleverde producten voldoen aan de daarvoor wettelijk geldende kwaliteitseisen.

ISO 3834-2

ISO 3834 betreft de certificering van het laskwaliteitssysteem, wij beschikken over het certificaat in de hoogste klasse binnen de ISO 3834, klasse 2. Hiermee voldoen wij aan alle kwaliteitseisen op het gebied van lastechnische werkzaamheden. Er werken bij ons bedrijf dan ook alleen gekwalificeerde lassers volgens de normen ISO 9606-1, EN ISO 14732 en AWS D1.1. Onze lasprocedures zijn gekwalificeerd in overeenstemming met de ISO15614-1 en AWS D1.1.

VCA**

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is bedoeld om medewerkers bewust veilig te laten werken en daarmee het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Download
Download
Download
Download